Close

De Kapok Afscheidstournee

Lieve vrienden en volgers van Kapok,

Vanaf onze oprichting in 2011, bijna negen jaar geleden, hebben we met Kapok een eigen muzikale wereld opgebouwd. We hebben vier albums gemaakt, ontelbare concerten gespeeld in Nederland en daarbuiten, en onze dromen zijn werkelijkheid geworden. Het is een geweldige tijd geweest, waarin we met zijn drieën samen enorm veel hebben geleerd en meegemaakt, zowel op het podium als achter de schermen.

De laatste tijd is gebleken dat onze persoonlijke ambities niet meer goed te verenigen zijn met de inzet en toewijding die het leven als trio van ons vraagt. Voor minder doen we het niet, daarom hebben we nu besloten om te stoppen met Kapok.

We willen jullie, onze vrienden, luisteraars en fans van het eerste uur, uit de grond van ons hart bedanken voor jullie steun voor ons en voor onze muziek. Het waren negen ongelooflijk mooie jaren, die ons als muzikanten en als mensen gevormd hebben en die we altijd met ons mee zullen dragen. Zonder jullie was dat allemaal niet mogelijk geweest.

Dank jullie wel!

Er staan nog vier concerten gepland, die willen we graag omdopen tot de Kapok Afscheidstournee waarbij het concert in TivoliVredenburg hét afscheidsconcert is. We hopen jullie bij één van die concerten te zien, en anders komen we elkaar vast en zeker in een andere vorm weer tegen.

Lieve groeten,
Kapok ❤️❤️❤️

De Kapok Afscheidstournee:

1 februari UJazzFest 2020, LE:EN, Utrecht
29 februari Blue Note ClubSessions, Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
12 maart Cloud Nine, TivoliVredenburg, Utrecht
1 juni Oranjewoud Festival, Oranjewoud