Close

How to find your way to Broedplaats LELY

Kapok MIRABEL 360º 
15 februari (try-out) & 16 februari (première)
Broedplaats LELY
Schipluidenlaan 12
1062 HE Amsterdam
Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30
Einde: 22:30
Graag informeren we je over hoe je Broedplaats LELY het beste kunt bereiken. Omdat er een weg opgebroken is, is de situatie gewijzigd:Openbaar vervoer

Broedplaats LELY bevindt zich op 2 min loopafstand van Station Amsterdam Lelylaan. Tot 0:44u rijden er treinen naar o.a. Amsterdam Centraal en vanaf 1:00 rijden er nachtbussen.

Parkeren
Broedplaats LELY heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan op de Q-Park P&R parkeerplaats: https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/amsterdam/p-r-comeniusstraat (€1,68 per uur). Parkeren op straat bij station Lelylaan kan vaak prima, vanaf 19:00u is dit gratis.
Fiets
Bij de hoofdingang van Broedplaats LELY (zie kaartje) is genoeg ruimte om de fiets te parkeren.

Kaarten
www.kapokmusic.com/tickets of aan de deur (PIN)
Merchandise
Voor- en na het concert wordt het nieuwe album MIRABEL (cd/dubbel LP) verkocht, evenals Kapok-tasjes, posters en de vorige albums. Er kan met PIN betaald worden.
Bar
In Broedplaats LELY is een bar met verschillende alcoholische en non-alcoholisch dranken. Ook hier kan je met PIN betalen.

Over Broedplaats LELY
LELY is een plek om te wonen én te werken, met internationale kunstenaars en huurders als STEIM en De Appel. LELY is gevestigd in het oude Calvijn College tegenover station Lelylaan. MIRABEL 360 vindt plaats in de Aula.

Vragen? Bel 06 11 86 6262 (Nora Hulsink)

unnamed